Het Luik (2020)

Speciaal voor Het Verbond Groningen maakten zes spelers van Het Peloton, onder regie van Ron Akkerman, de korte voorstelling Het Luik.

Het Luik gaat over de absurditeit van het leven in het nu. Over personages die leven in een tijd van zowel afstand als nabijheid, van regels en van opstand, van verbondenheid en miscommunicatie, van begrip en onbegrip. Waarin niemand meer weet wat de echte waarheid is en hoe men tot de huidige routine gekomen is. En waarin elk van hen op hun eigen manier houvast zoekt. Allen verbonden door HET LUIK, de plek waar ze krijgen wat ze nodig hebben: liefde, verbinding, veiligheid, autonomie of gewoon een paracetamolletje.

Het Verbond Groningen bestaat uit 12 verschillende (groepen) theatermakers die met dit project eind september de verbinding zoeken tussen elkaar en het publiek. Elke maker of groep speelt een voorstelling die is gemaakt rond of aangepast aan de kaders waarin wij ons als samenleving op dit moment bevinden. 

Kaartjes waren te koop via hetverbondgroningen.nl. Je koos één voorstelling . En kreeg er nóg twee als verrassing bij. Zo kreeg je een breed palet te zien van wat de stad Groningen aan theater te bieden heeft.

25, 26 en 27 september 2020

Aanvang: 19:30

Locatie: verrassing

Prijs: 12,- Euro

Spelers: Lotte Taminiau, Aletta van Caspel, Hennie Bulstra, Rob Nagtegaal, Olivia Pater, Daphne van Driel van Wageningen